Wie zijn wij?

Het bestuur van de Belangenvereniging van Eigenaren en de Verhuurcommissie stellen zich graag iets nader aan u voor.


Voorzitter: Ingrid de Jong

Sinds 18 jaar eigenaar kavel 105. Tot mijn pensioen heb ik als voorlichter in de medische sector en het bedrijfsleven gewerkt. Momenteel doe ik nog steeds sociaal-psychologisch werk en geniet van mijn hobby’s: paarden, schilderen en beeldhouwen. Naast alles wat voor de verenging en het park nodig is.

Penningmeester An Thierens

Sinds enige tijd vervul ik binnen de BvE de rol van penningmeester.  Ik ben in hart en nieren een Amsterdamse. Vanaf mijn zesde jaar al verwant met de Veluwe. Van Hulshorst tot Otterlo naar Koudhoorn. Reewold als camping leren kennen en inmiddels mede eigenaar van chalet 185. Ruim 47 jaar gewerkt in de gezondheidszorg, als manager of zoals het vroeger genoemd werd leidinggevende polikliniek. Naast mijn vaste baan altijd vrijwilligerswerk gedaan. Nu geniet ik van mijn pensioen.

Secretaris: Gert Jan Kreijkes

Sinds eind 2017 eigenaar van chalet 143, en sinds begin van dit jaar maak ik deel uit van het bestuur. Daarnaast zit ik nog in verschillende andere besturen. In mijn dagelijksleven had ik tot aan mijn pensioen een uitvaartonderneming.

Verhuurcommissie: Patricia Mengerink

Eigenaar van kavel 184 sinds 2019. Na bij de Rabobank te hebben gewerkt nu al 14 jaar fulltime werkzaam als leidinggevende in de telemarketing. Daarnaast geef ik als vrijwilliger les op een sportvereniging. Moeder van 2 zonen, beide ook eigenaar op het park. Hobby’s: knutselen met mijn kleinzoon, zwemmen, wandelen en natuurlijk klussen aan de Chalet.

Verhuurcommissie: Bas van Dijk

Sinds anderhalf jaar samen met mijn vriendin Linda, eigenaren van kavel 187 en 63. We zijn van dit park en dit gebied gaan houden. In december verhuizen we van Bergen naar Elburg: we worden Veluwnaren. Ik ben kok geweest, groenteman en opzichter, maar zit nu bijna 10 jaar in de technische wereld als verkoper en adviseur. Hobby drakenboten heb ik helaas moeten stoppen. Hoop weer een peddel/watersport te vinden in de buurt van Elburg.